Tratative privind implementarea CAF (Cadrul Comun de Evaluare) în cadrul MOLDAC

Tratative privind implementarea CAF (Cadrul Comun de Evaluare) în cadrul MOLDAC

Proiectul Construirea Capacităților Administrative ale Balcanilor de Vest și Republicii Moldova – BACID III este susținut de Agenția Austriacă de Dezvoltare (ADA) cu fonduri de la Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare.

La data de 04.03.2024, în regim online, colaboratorii MOLDAC și reprezentantul proiectului CAF Centre at KDZ domnul Philip Parzer, s-au întrunit într-o ședință de lucru, care s-a desfășurat în regim online. În cadrul întrevederii participanții au discutat despre modelul CAF (Cadrul Comun de Evaluare) pentru managementul calității în sectorul public din Republica Moldova și anume strategia de dezvoltare a sistemului de management MOLDAC. CAF reprezintă liniile directoare europene pentru excelență în domeniul guvernării și organizării publice.

MOLDAC este una dintre instituțiile publice din Republica Moldova care implementează modelul CAF, urmărind o funcționare mai eficientă și mai eficace. Obiectivul este de a spori cunoștințele practice ale angajaților MOLDAC cu privire la principiile managementului calității. Un grup selectat de colaboratori din cadrul MOLDAC vor fi implicați în activități de dezvoltare profesională și expertiză de excepție.

Programul contribuie la reforma sectorului public și cuprinde formarea angajaților din toate categoriile din cadrul organismelor administrației publice.

Share this post