Ședința Asambleei Generale IAF

Ședința Asambleei Generale IAF

La 4 noiembrie 2021 a avut loc închiderea oficială a sesiunii anuale comune a ILAC/IAF, prin desfășurarea celei de-a 35-a Asamblei Generale a Forumului Internațional pentru Acreditare IAF.

Pe lângă subiectele discutate pe ordinea de zi, au fost enunțate rezultatele alegerilor desfășurate în luna iulie a anului curent, pentru funcțiile de conducere a structurilor din cadrul IAF. Drept urmare, Domnul Emanuele RIVA (ACCREDIA-Italia), a devenit Președinte al Forumului Internațional pentru Acreditare IAF, pentru un mandat de 3 ani, urmare a încheierii celui de-al doilea mandat al lui Xiao Jianhua (CNAS-China).

Participanții din cadrul ședinței au fost informați cu referire la progresele aferente procesului de fuzionare a organizațiilor internaționale penru acreditare ILAC și IAF; de asemenea au fost prezentate rapoartele altor structuri IAF (comitete tehnice și de coordonare) privind activitățile desfățurate pe parcursul anului 2021 și planificate pentru anul 2022.

De asemenea, în cadrul ședinței a fost prezentată tematica Zilei Mondiale a Acreditării pentru anul 2022 ”Accreditation: Sustainability in economic growth and environment”.

Share this post