Activități în cadrul Centrului de Instruire MOLDAC

Activități în cadrul Centrului de Instruire MOLDAC

În perioada 25-26 aprilie 2024, în  cadrul Centrului Național de Acreditare MOLDAC, se desfășoară un curs de instruire, cu predare în limba rusă, cu genericul “Cerințele generale privind atestarea laboratoarelor de încercări conform DG-05. Asigurarea validității rezultatelor încercărilor. Auditul intern”.

Formatorul cursului dat este doamna Parascovia RÎNDA – evaluator șef MOLDAC, cu peste 15 ani de experiență în atestarea laboratoarelor de încercări la cerințele DG-05.

În cadrul cursului participă 18 persoane, reprezentanți din cadrul Laboratoarelor de Încercări Atestate cât și a celor  în proces de atestare.

Cerințele DG-05 aplicabile laboratoarelor de încercări atestate; auditul intern, reclamație și apel; discuții despre provocările cu care se confruntă personalul din cadrul laboratoarelor atestate în implementarea cerințelor documentului  DG-05, acestea și multe alte subiecte importante  vor fi discutate în cadrul cursului dat.

Activitatea are drept scop creșterea competențelor și abilităţilor profesionale ale personalului care activează în cadrul Laboratoarelor de Încercări Atestate.

Participanților la curs, care au realizat cu succes toate activitățile planificate li se vor elibera certificate de participare.

Pentru înscriere la cursurile de instruire organizate de MOLDAC accesați aici.

Share this post