MOLDAC, partener de încredere în promovarea performanței mărcilor comerciale la Gala Businessului Moldovenesc

MOLDAC, partener de încredere în promovarea performanței mărcilor comerciale la Gala Businessului Moldovenesc

La data de 5 iunie 2024, Iurie Friptuleac, Director MOLDAC și Aliona Guțul, Responsabil Sistem de Management din cadrul MOLDAC, au participat la evenimentul organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) “Gala Businessului Moldovenesc”, ediția XXI.

Un eveniment de prestigiu care onorează și celebrează realizările remarcabile ale companiilor din Republica Moldova care au demonstrat performanțe deosebite în domeniul lor de activitate. Ediția din acest an a întrunit elita comunității de afaceri moldovenești, oficialități guvernamentale și parteneri de dezvoltare pentru a onora realizările impresionante ale companiilor locale.

MOLDAC, este partener de încredere al acestui eveniment, care asigură plasarea pe piață a produselor și serviciilor conforme la cerințele standardelor internaționale, europene, legislației naționale și contribuie la eliminarea barierelor tehnice din calea comerțului și favorizarea liberei circulații a mărfurilor și serviciilor prestate de către agenții economici din Moldova, pe piețele externe.

În cadrul evenimentului au fost premiați peste 150 de întreprinderi care au implementat cu succes managementul calității și au investit în economia națională, creând locuri de muncă și bunăstare în țara noastră.

Gala are ca scop recunoașterea și promovarea excelenței în afaceri, încurajând companiile să atingă standarde înalte de calitate și să își consolideze brandurile pe piața internă și internațională.

Fiind la cea de-a XXI-a ediție, concursul „Marca comercială a anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă și externă. Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor și stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă.

Share this post