Ziua Mondială a Acreditării 2020: Acreditarea – Îmbunătățirea Siguranței produselor Alimentare

Ziua Mondială a Acreditării 2020: Acreditarea – Îmbunătățirea Siguranței produselor Alimentare

La începutul săptămânii curente, organizațiile Internaționale pentru Acreditare ILAC și IAF au lansat pachetul de materiale promoționale, pregătite în vederea marcarii Zilei Mondiale a Acreditării 2020, care este sărbătorită anual la 9 iunie. În acest an genericul Zilei Mondiale a Acreditării este “Acreditarea: Îmbunătățirea Siguranței produselor Alimentare”. Subiectul dat se axează pe modul în care acreditarea spijină procesul de îmbunătățire a siguranței produselor alimentare, prin sprijinul concomitent acordat consumatorilor, furnizorilor, autorităților din domeniul calității și siguranței produselor alimentare.

În acest sens, a fost elaborată o broșură informativă, care oferă un sprectru larg de informații privind rolul acreditării ca instrument în îmbunătățirea siguranței produselor alimentare, care poate fi găsită accesând aici.

Share this post