print
Participarea Directorului MOLDAC la cea de-a 27-a Asamblee Generală a Asociației Interregionale pentru Standardizare (IRSA)
25.04.2018
560

 

Ședința celei de-a 27-a Asamblee Generală a Asociației Interregionale pentru Standardizare (IRSA) de data aceasta a fost găzduită de Organizația de Standardizare și Metrologie a Mongoliei, la Ulaanbaatar, în perioada 18-20 aprilie 2018. La ședința respectivă au participar reprezentanții țărilor membre, și anume Azerbaidjan, Georgia, Kârgâzstan, Mongolia, Moldova, Ucraina, Tadjikistan, Turcia și Cipru.

Deschiderea oficială a ședinței i-a revenit Președintelui Organizației de Standardizare și Metrologie a Mongoliei (MASM), dl. Gantumur Galbatrakh, care a salutat colegii și și-a exprimat gratitudinea de a fi gazda acestui eveniment. De asemenea, la ședința respectivă au participat Ambasadorul Turciei la Ulaanbaatar, dl. Muhittin Ahmet Yazal, actualul Președinte al Institutului de Standardizare din Turcia, dl. Sebahittin Korkmaz, precum și Vice-prim Ministrul Mongoliei.

Președintele MASM a continuat discursul său, menționând că strategiile și politicile care urmează să fie stabilite în domeniile standardizare și evaluare a conformității în cadrul IRSA vor contribui la dezvoltarea comerțului și relațiilor economice dintre țări.

Toate deciziile luate în cadrul ședinței respective au fost incluse în Protocolul celei de-a 27-a Asamblee Generală IRSA.

 

Tel +373 22 210 316
Fax +373 22 210 316
Copyright © 2019 Centrul Naţional de Acreditare Toate drepturile rezervate.