Prima   |  Comunicate de presă | Conferinţa de Lansare a Proiectului Twinning

Conferinţa de Lansare a Proiectului Twinning

  imprimare
17.11.2012   1785 

Vineri, 7 septembrie 2012 a avut loc Conferinţa de Lansare a Proiectului Twinning ,,Consolidarea Capacităţii Centrului de Acreditare în domeniul Evaluării Conformităţii Produselor”.

Proiectul este realizat de Institutul de Standardizare din Olanda (NEN) în consorţiu cu Organismul de Acreditare şi Evaluare a Conformităţii din Suedia (SWEDAC) in parteneriat cu Ministerul Economiei si Centrul de Acreditare în domeniul Evaluării Conformităţii Produselor din Republica Moldova. Cu un buget de peste 1M€ şi o durată de 2 ani, proiectul îşi propune să faciliteze creşterea competitivităţii comerciale a Republicii Moldova şi armonizarea infrastructurii calităţii cu standardele europene si internaţionale prin susţinerea Centrului de Acreditare să devină semnatar al Acordului de Recunoaştere Multilaterală al Cooperării Europene pentru Acreditare.

La Conferinţa au participat şi au luat cuvântul reprezentanţi ai Delegaţiei Comisiei Europene şi ai Ambasadei Suediei la Chişinău, Consulul Onorific al Olandei, Vice Ministrul Economiei, precum şi cei doi Conducători de Proiect din Olanda şi Suedia, Directorul CAECP şi Consilierul Rezident de Twinning.

Sala Albă a Hotelului Codru a devenit neîncăpătoare pentru cei peste 70 de participanti reprezentînd autorităţi publice, organisme de evaluare a conformităţii, agenţi econ

 
Arrow Prev

 

 

MOLDAC este semnatar 
EA-BLA pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții, certificare produse, certificare sisteme de management.

                    

MOLDAC este semnatar
ILAC-MRA
 pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții.

                    

MOLDAC este semnatar 
IAF-MLA
 pentru certificare produse, certificare sisteme de management 

Arrow Next
Adresa:
Vasile Alecsandri 1. Oficiul 205, MD 2009, Chisinau, Moldova
Email: acreditare@moldac.gov.md
+373 22 210 316
+373 22 210 316
Creat de BRAND.MD     Total vizitatori: 750036 | ieri: 346 | azi: 426 | Online: 9
Servicii
Selectează culoarea